EEN TEAM VAN GEDREVEN MENSEN...

... DIE SAMENWERKEN...

... VOOR HET GOEDE DOEL!

Leo

Leo

TEAM CAPTAIN

Enkele jaren geleden werd ik gevraagd om als teamcaptain mee te gaan. Al jaren draag ik de Roparun een warm hart toe, dus ik hoefde daar niet lang over na te denken. Ik ben trots dat ik met een geweldig team een bijdrage kan leveren aan dit goede doel. Kanker is een rotziekte en net als vele anderen heb ik van dichtbij meegemaakt wat deze ziekte met je kan doen. We hopen dan ook dit jaar weer veel geld in te zamelen voor de Roparun.

alon

alon

LOPER

Stoppen is geen optie, alleen maar winnaars. Ik draag graag mijn sportieve steentje bij aan een goed doel. Iets kunnen beteken voor je medemens om zijn of haar leven in de laatste fase dragelijker te maken, dat zou toch iedereen moeten doen. Ik lever de sportieve prestatie, ik neem aan u de financiële!

Bart

Bart

LOPER

Bij de Roparun komt de ultieme duursportervaring subliem samen met een prachtig mooi doel. Elk jaar weer een van de mooie hoogtepunten van het sportjaar.
Zeker als je dan de indrukwekkende verhalen hoort waar de Roparun voor staat en de doelen die ondersteund worden!
Van zo’n evenement wil je dan natuurlijk graag deel van uit maken…

Pim

Pim

FIETSER

Het is zo mooi om met z’n allen voor dit doel bezig te zijn. Met het hele team de zieke medemens centraal te zetten. Je waardeert weer hoe fijn het is om gezond te zijn.

Astrid

Astrid

CATERAAR

Als geen ander heb ik gezien wat kanker met je kan doen. Weten dat je het gevecht op moet geven maakt een mens gek. De laatste dagen nog waardevol maken is het enige wat je nog kan doen. Dat de Roparun en dus ook Team082 daar geld voor ophaalt is mooi en daar wil ik graag aan bijdragen.

Peter

Peter

CHAUFFEUR

Ook ik heb helaas van dichtbij meegemaakt wat deze laffe ziekte met iemand doet. Mensen die, net als ik, nog zoveel plannen voor de toekomst hadden, vochten en verloren een oneerlijke strijd. Hoewel onze bijdrage slechts een druppel op een gloeiende plaat is, hoop ik dat we met al die druppels samen veel geld ophalen voor de instellingen, goede doelen en projecten die bijdragen aan de missie van de Roparun.

Marcel

Marcel

FIETSER

Mijn belangrijkste motivatie is de mogelijkheid om met een team van vrienden met veel lol, inzet en passie een bijdrage te kunnen geven aan zo’n belangrijk doel. Samen als team een jaar lang voorbereiden wat we in een weekend als prestatie neerzetten. Het hoofddoel is zoveel mogelijk geld ophalen.

Robbie

Robbie

LOPER

Na 5 jaar mee te zijn gegaan als chauffeur van de lopersbus ga ik dit jaar voor het eerst mee als loper! 
Ik vind het belangrijk om er af en toe bij stil te staan dat gezondheid niet vanzelfsprekend is. De Roparun is hier een uitstekende mogelijkheid voor. Naast het feit dat het voor mij elk jaar een onvergetelijk weekend is waarin we met ons team een geweldige prestatie leveren vind ik het nog veel belangrijker dat de Roparun een hoop geld ophaalt om al hun goede acties te kunnen blijven doen. 
Ingrid

Ingrid

LOOPSTER

In 2015 viel ik in voor een geblesseerde loper van Team082. Het was een warm welkom tussen oude bekenden, aangevuld met spanning voor een nieuwe ervaring. Dat die ervaring erg bijzonder zou worden, kan ik toen niet voorzien. Tijdens de Roparun sta ik bewust stil bij de ogenschijnlijke vanzelfsprekendheid van ‘gewoon leven en bewegen’. Inmiddels ben ik een vaste loper in het team, want ik vind het waanzinnig mooi om met een fantastisch team en een gezond lichaam keihard te werken om een wezenlijke bijdrage te leveren aan een doel dat er – helaas voor zovelen en zo dichtbij – écht toe doet.

Erwin

Erwin

LOPER

Als je 1 keer mee bent geweest met de Roparun wil je meer en ga je vanaf dan elke jaar! Ik heb een kort uitstapje gemaakt naar een ander Roparun team, maar nu weer lekker terug bij Team082! De Roparun staat voor zoveel dingen: sportieve prestatie, vriendschap, kameraadschap, maar vooral natuurlijk geld ophalen voor dat belangrijke doel! Iedereen krijgt te maken met deze vreselijk ziekte en alles wat wij (gezonde) mensen kunnen doen om het leven van patiënten dragelijker te maken is essentieel. Met Pinksteren gaan we op pad en tot die tijd moeten zoveel mogelijk geld ophalen!

Tijs

Tijs

FYSIOTHERAPEUT

Iedereen heeft tegenwoordig te maken met een vorm van kanker binnen de familie. Toen een aantal jaar geleden de Roparun voorbij kwam, dacht ik: op deze manier kan ik een steentje bijdragen! In het dagelijkse leven ben ik fysiotherapeut en is ons aandeel beperkt, maar tijdens de run kan ik juist dat inzetten om de finish te halen, en nog belangrijker: een bijdrage te leveren aan dit mooie doel.

Conny

Conny

CATERAAR

Na drie jaar vrijwilligster bij de organisatie van de roparun en één jaar mijn bijdrage overgeslagen te hebben kreeg ik eind 2018 het aanbod vanuit Team 082 ( mijn zoon Alon is loper in dit team) bij de cateraars aan te sluiten om met hen de natjes en droogjes voor Team 082 te gaan verzorgen. Ik had dit wel al vaker laten vallen, dus JA graag. Ik vind dat iedere bijdrage in welke vorm of hoedanigheid dan ook, belangrijk is en het geeft zo’n goed gevoel om dit te kunnen en mogen doen voor de medemens(en) die het graag zouden willen maar niet (meer) kunnen.

Arjan

Arjan

CHAUFFEUR

Naast het veilig vervoeren van onze lopers, fietsers en andere teamleden bouw ik zo’n negen keer het kamp op. Met plezier gaan wij, inmiddels met het hele gezin, met Team082 van Parijs naar Rotterdam. Als sponsoractie hebben wij dit jaar wederom ons thuisdiner van 4-gangen die door de overweldigende opkomst (100 gasten) niet meer thuis gehouden kan worden. Wederom prachtig om op zo’n manier geld op te mogen halen voor dit grote mooie doel.

Andre

Andre

CHAUFFEUR-NAVIGATOR

Heel goed initiatief om mensen te helpen via deze loop. Team spirit en saamhorigheid zijn voor mij heel belangrijk en dat is er!

Lennart

Lennart

FIETSER

In 2015 door Alon om mee te agan als fietser voor Team082. Iedereen heeft in zijn/haar omgeving te maken met deze rotziekte! Graag draag ik mijn steentje bij om zoveel mogelijk geld op te halen voor de mensen die het keihard nodig hebben. De Roparun is voor mij een mooie uitdaging waarbij de teamprestatie, de sfeer en het goede doel voorop staan!

Amber

Amber

CHAUFFEUR-NAVIGATOR

Toen ik twee jaar geleden mijn ouders en broertje de finish over zag lopen op de Coolsingel dacht ik: hier wil ik ook deel van uit maken! Ik steun al best wat goede doelen; ik geef bloed, ik heb mijn haar ooit gedoneerd en ik sta op een lijst als beenmergdonor. Dit is met een team geld inzamelen voor een noodzakelijk, maar ontzettend mooi doel, en ik ben blij dat ik mee mag doen!

Suus

Suus

CATERAAR

Motivatie volgt.

VINCENT

VINCENT

LOPER

Sinds 2015 maak ik deel uit van, zonder twijfel een van de leukste Roparun teams: Team082. Kanker veroorzaakt zo veel leed dat iedereen er direct of indirect wel mee geconfronteerd wordt. Toen ik destijds werd gevraagd in te vallen voor een geblesseerde loper hoefde ik dan ook niet lang na te denken, fantastisch dat ik met dit geweldige team een bijdrage kan leveren om het verdriet dat die verschrikkelijke ziekte veroorzaakt zo veel mogelijk te beperken!

Jochem

Jochem

CHAUFFEUR

 Al een aantal jaar kom ik naar Rotterdam om Team082 binnen te halen. Nu ben in mee gevraagd als chauffeur en daar hoefde ik geen moment over na te denken! Met een geweldig team geld ophalen voor een goed doen. Dat wil toch iedereen!

Kevin

Kevin

LOPER

Na jarenlang fanatiek voetballer te zijn geweest was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Juist op dat moment ben ik door Team082 gevraagd om als loper mee te doen aan de Roparun. Nadat Alon mij precies had uitgelegd wat de Roparun inhoud heb ik geen moment getwijfeld om volmondig JA te zeggen. Ook ik ken helaas genoeg mensen die deze vreselijke ziekte hebben gehad. Op deze manier wil ik mijn bijdrage leveren in onze gezamenlijke strijd tegen kanker. Ik zal ervoor zorgen dat ik fit genoeg ben om de Roparun te volbrengen.

Mark

Mark

LOPER

De confrontatie met Kanker is voor vele, direct of indirect een onoverkomelijke fase in het leven. Vandaag de dag is iedereen druk met het leven van zijn of haar leven en blijft er vaak weinig tijd over, voor interesses in het welzijn van anderen. Als Automotive ondernemer met meerdere vestigingen en dealercontracten herken ik de waanzin van de dag als geen ander. Juist daarom ga ik mee als loper! Eens per jaar als loper volledig in dienst te zijn voor de mensen die het niet meer kunnen, geeft mij een ongelofelijk goed gevoel.

Max

Max

FIETSER

Toen ik begin 2014 werd gevraagd of ik mee wou gaan met de Roparun hoefde ik daar niet lang over na te denken. Soms is het niet zomaar vanzelfsprekend dat je gezond wordt geboren of gezond blijft. Samen kunnen we meer dan één alleen. Wat heel belangrijk is tijdens de Roparun is de saamhorigheid, de sfeer en de samenwerking van alle deelnemers. Of je nu loper, fietser, chauffeur of kok bent. In dit weekend zijn we samen één! En steunen wij met z’n allen het goede doel.

Wouter

Wouter

LOPER

Tegenwoordig heeft iedereen in zijn omgeving wel eens te maken (gehad) met kanker en zo ook ik. Ook al is deze ziekte in een bepaald stadium niet meer te bestrijden, laten wij in ieder geval met z’n allen proberen er het mooiste en beste van te maken. En wat is mooier dan dit te doen in teamverband waarbij iedereen hetzelfde doel voor ogen heeft. Laten we met z’n allen zo veel mogelijk geld binnenhalen en steun ons tijdens het volbrengen van een geweldige missie!

Karlijn

Karlijn

FYSIOTHERAPEUT

Wat is het toch een vreselijke rotziekte! Helaas is dit jaar ook mijn omgeving getroffen. Lopen is niet mijn sterkste kant, maar als fysiotherapeute kan ik toch mijn steentje bijdragen! Het is de tweede keer dat ik mee ga, maar de eerste keer in Team082.  We doen het met zijn allen, van Parijs naar Rotterdam.  1 team, 1 doel!

Rens

Rens

FYSIOTHERAPEUT

Motivatie volgt.

BOODSCHAPPENLIJSTJE

1,5 kilo koffie, thee, vruchtensap, 25 liter frisdrank, vuilniszakken, suiker, 10 kilo macaroni, 10 kilo nasi, 2,5 kilo kipfiletreepjes, mini Mars Twix Bounty, 100 cupjes koffiemelk, chocolade (puur en melk), 30 fruityoghurt, 500 stuks water, en nog véél meer!

  • eten 80% 80%
  • drinken 90% 90%
  • snoep 75% 75%
  • overig 60% 60%

krentenbollen

stroopwafels

belegde broodjes

AA drinks

wc papier

eieren

plastic bekertjes

appels

deelnemers

CATERAARS

LOPERS

MASSEURS/FYSIO

FIETSERS

chauffeurs

DOEL

captain

Team082 helpen de Stichting Roparun te steunen?

Team082 zet zich elk jaar weer keihard in om een sportieve topprestatie te leveren en daarmee het motto van de Stichting Roparun te kunnen verwezenlijken. Wij hopen dat ook jij wilt bijdragen en via Team082 de Roparun steunt. Doneer dus!