EEN TEAM VAN GEDREVEN MENSEN...

... DIE SAMENWERKEN...

... VOOR HET GOEDE DOEL!

BOODSCHAPPENLIJSTJE

1,5 kilo koffie, thee, vruchtensap, 25 liter frisdrank, vuilniszakken, suiker, 10 kilo macaroni, 10 kilo nasi, 2,5 kilo kipfiletreepjes, mini Mars Twix Bounty, 100 cupjes koffiemelk, chocolade (puur en melk), 30 fruityoghurt, 500 stuks water, en nog véél meer!

  • eten 80% 80%
  • drinken 90% 90%
  • snoep 75% 75%
  • overig 60% 60%

krentenbollen

stroopwafels

belegde broodjes

AA drinks

wc papier

eieren

plastic bekertjes

appels

alon

alon

LOPER

Stoppen is geen optie, alleen maar winnaars. Ik draag graag mijn sportieve steentje bij aan een goed doel. Iets kunnen beteken voor je medemens om zijn of haar leven in de laatste fase dragelijker te maken, dat zou toch iedereen moeten doen. Ik lever de sportieve prestatie, ik neem aan u de financiële!

Bart

Bart

LOPER

Bij de Roparun komt de ultieme duursportervaring subliem samen met een prachtig mooi doel. Elk jaar weer een van de mooie hoogtepunten van het sportjaar.
Zeker als je dan de indrukwekkende verhalen hoort waar de Roparun voor staat en de doelen die ondersteund worden!
Van zo’n evenement wil je dan natuurlijk graag deel van uit maken…

Ingrid

Ingrid

LOOPSTER

In 2015 viel ik in voor een geblesseerde loper van Team082. Het was een warm welkom tussen oude bekenden, aangevuld met spanning voor een nieuwe ervaring. Dat die ervaring erg bijzonder zou worden, kan ik toen niet voorzien. Tijdens de Roparun sta ik bewust stil bij de ogenschijnlijke vanzelfsprekendheid van ‘gewoon leven en bewegen’. Inmiddels ben ik een vaste loper in het team, want ik vind het waanzinnig mooi om met een fantastisch team en een gezond lichaam keihard te werken om een wezenlijke bijdrage te leveren aan een doel dat er – helaas voor zovelen en zo dichtbij – écht toe doet.

Peter

Peter

CHAUFFEUR

Ook ik heb helaas van dichtbij meegemaakt wat deze laffe ziekte met iemand doet. Mensen die, net als ik, nog zoveel plannen voor de toekomst hadden, vochten en verloren een oneerlijke strijd. Hoewel onze bijdrage slechts een druppel op een gloeiende plaat is, hoop ik dat we met al die druppels samen veel geld ophalen voor de instellingen, goede doelen en projecten die bijdragen aan de missie van de Roparun.

Maarten

Maarten

FIETSER

Al jaren volg ik team82 en haal ik ze met veel plezier binnen op de Coolsingel. En dit jaar krijg ik de kans om het team ook echt te ondersteunen en ga ik als fietser mijn bijdrage leveren. Ik vind het een fantastische uitdaging om zoveel mogelijk geld op te halen voor de goede doelen. Daarnaast hou ik ervan om samen met een team een prestatie neer te zetten waar we trots op kunnen zijn! 

Marcel

Marcel

FIETSER

Mijn belangrijkste motivatie is de mogelijkheid om met een team van vrienden met veel lol, inzet en passie een bijdrage te kunnen geven aan zo’n belangrijk doel. Samen als team een jaar lang voorbereiden wat we in een weekend als prestatie neerzetten. Het hoofddoel is zoveel mogelijk geld ophalen.

Tijs

Tijs

FYSIOTHERAPEUT

Iedereen heeft tegenwoordig te maken met een vorm van kanker binnen de familie. Toen een aantal jaar geleden de Roparun voorbij kwam, dacht ik: op deze manier kan ik een steentje bijdragen! In het dagelijkse leven ben ik fysiotherapeut en is ons aandeel beperkt, maar tijdens de run kan ik juist dat inzetten om de finish te halen, en nog belangrijker: een bijdrage te leveren aan dit mooie doel.

Conny

Conny

CATERAAR

Na drie jaar vrijwilligster bij de organisatie van de roparun en één jaar mijn bijdrage overgeslagen te hebben kreeg ik eind 2018 het aanbod vanuit Team 082 ( mijn zoon Alon is loper in dit team) bij de cateraars aan te sluiten om met hen de natjes en droogjes voor Team 082 te gaan verzorgen. Ik had dit wel al vaker laten vallen, dus JA graag. Ik vind dat iedere bijdrage in welke vorm of hoedanigheid dan ook, belangrijk is en het geeft zo’n goed gevoel om dit te kunnen en mogen doen voor de medemens(en) die het graag zouden willen maar niet (meer) kunnen.

John

John

Hallo, mijn naam is John ik ga dit jaar (2020), voor de eerste keer mee met de RopaRun als chauffeur. Mijn dochter Suzanne is vorig jaar voor de eerste keer mee geweest met de RopaRun Team082. Wat was zij enthousiast toen ze terug kwam! Ik werd meteen meegenomen in haar enthousiasme en oh wat was ik trots op haar en het team. Om voor zo’n prachtig doel mee te gaan en het team te ondersteunen als chauffeur is alsof er een droom uitkomt. We gaan er (weer) voor in 2020! 
Jochem

Jochem

CHAUFFEUR

 Al een aantal jaar kom ik naar Rotterdam om Team082 binnen te halen. Nu ben in mee gevraagd als chauffeur en daar hoefde ik geen moment over na te denken! Met een geweldig team geld ophalen voor een goed doen. Dat wil toch iedereen!

Andre

Andre

CHAUFFEUR-NAVIGATOR

Heel goed initiatief om mensen te helpen via deze loop. Team spirit en saamhorigheid zijn voor mij heel belangrijk en dat is er!

Lennart

Lennart

FIETSER

In 2015 door Alon om mee te agan als fietser voor Team082. Iedereen heeft in zijn/haar omgeving te maken met deze rotziekte! Graag draag ik mijn steentje bij om zoveel mogelijk geld op te halen voor de mensen die het keihard nodig hebben. De Roparun is voor mij een mooie uitdaging waarbij de teamprestatie, de sfeer en het goede doel voorop staan!

Suzanne

Suzanne

CATERAAR

Hallo, mijn naam is Suzanne en ik ga voor het tweede jaar (2020) mee met de RopaRun in de Catering. Mijn vriend Max maakt zich sterk als fietser voor Team082 nu al voor het zevende jaar. Vanaf het eerste moment dat ik te horen kreeg over dit prachtige initiatief voor het goede doel, werd ik meteen laaiend enthousiast. Het leek mij geweldig om een steentje bij te dragen en mij in te zetten voor iets wat telt. 
En wat een geweldige editie heb ik mogen meemaken vorig jaar met dit prachtige team! Door wind en regen, met alle neuzen dezelfde kant op gericht, namelijk de eindstreep. En een mooi bedrag kunnen overmaken naar het goede doel. Nu op naar nog veel meer fantastische, succesvolle jaren! 
VINCENT

VINCENT

LOPER

Sinds 2015 maak ik deel uit van, zonder twijfel een van de leukste Roparun teams: Team082. Kanker veroorzaakt zo veel leed dat iedereen er direct of indirect wel mee geconfronteerd wordt. Toen ik destijds werd gevraagd in te vallen voor een geblesseerde loper hoefde ik dan ook niet lang na te denken, fantastisch dat ik met dit geweldige team een bijdrage kan leveren om het verdriet dat die verschrikkelijke ziekte veroorzaakt zo veel mogelijk te beperken!

Kevin

Kevin

LOPER

You’ll never walk alone! Hoe gaaf is dat, wanneer je de kans krijgt om je grootste hobby in te zetten voor dit mooie doel! Ik hoefde er niet lang over na te denken. Samen met Team082 een weekend fysiek afzien en zoveel mogelijk geld ophalen zodat er voor de minder gelukkige onder ons gezorgd kan worden. Walk on, walk on!! Sportieve groet, Kevin

Kevin

Kevin

LOPER

Na jarenlang fanatiek voetballer te zijn geweest was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Juist op dat moment ben ik door Team082 gevraagd om als loper mee te doen aan de Roparun. Nadat Alon mij precies had uitgelegd wat de Roparun inhoud heb ik geen moment getwijfeld om volmondig JA te zeggen. Ook ik ken helaas genoeg mensen die deze vreselijke ziekte hebben gehad. Op deze manier wil ik mijn bijdrage leveren in onze gezamenlijke strijd tegen kanker. Ik zal ervoor zorgen dat ik fit genoeg ben om de Roparun te volbrengen.

Mark

Mark

LOPER

De confrontatie met kanker is voor vele (helaas), direct of indirect een onoverkomelijke fase in het leven. Vandaag de dag is iedereen druk met zijn of haar leven en blijft er vaak weinig tijd over voor interesses in het welzijn van anderen. Dat is bij mij hetzelfde en juist daarom ga ik al jaren mee! Eens per jaar volledig in dienst te zijn, voor de mensen die het niet meer kunnen, geeft mij een ongelofelijk goed gevoel en dit hoop ik nog lang te houden. Dus, op z’n Rotterdams! Niet lullen maar poetsen en steun Team082!

Max

Max

FIETSER

Toen ik begin 2014 werd gevraagd of ik mee wou gaan met de Roparun hoefde ik daar niet lang over na te denken. Soms is het niet zomaar vanzelfsprekend dat je gezond wordt geboren of gezond blijft. Samen kunnen we meer dan één alleen. Wat heel belangrijk is tijdens de Roparun is de saamhorigheid, de sfeer en de samenwerking van alle deelnemers. Of je nu loper, fietser, chauffeur of kok bent. In dit weekend zijn we samen één! En steunen wij met z’n allen het goede doel.

Wouter

Wouter

LOPER

Tegenwoordig heeft iedereen in zijn omgeving wel eens te maken (gehad) met kanker en zo ook ik. Ook al is deze ziekte in een bepaald stadium niet meer te bestrijden, laten wij in ieder geval met z’n allen proberen er het mooiste en beste van te maken. En wat is mooier dan dit te doen in teamverband waarbij iedereen hetzelfde doel voor ogen heeft. Laten we met z’n allen zo veel mogelijk geld binnenhalen en steun ons tijdens het volbrengen van een geweldige missie!

Stephan

Stephan

CHAUFFEUR

Een jaarlijks terugkerend spektakel waar ik tot op heden alleen de “makkelijke” kant aan de zijlijn heb mogen beleven. Van het binnenhalen van Team82 op de Coolsingel tot spontaan de auto in te stappen richting Zele om ze daar als verrassing aan te moedigen.Maar nu kreeg ik de kans om ook een sportieve bijdrage te leveren, al is het dan wel als chauffeur. Veel teamleden ken ik al jaren en dat maakt het des te mooier om samen een goed doel te steunen. 

deelnemers

CATERAARS

LOPERS

MASSEURS/FYSIO

FIETSERS

chauffeurs

DOEL

captain

Team082 helpen de Stichting Roparun te steunen?

Team082 zet zich elk jaar weer keihard in om een sportieve topprestatie te leveren en daarmee het motto van de Stichting Roparun te kunnen verwezenlijken. Wij hopen dat ook jij wilt bijdragen en via Team082 de Roparun steunt. Doneer dus!