Captain team 1 & team 2

Hallo, ik ben Leo Veraart en ik ben de Team Captain.

deelnemer sinds

2015

motivatie

Vorig jaar ben ik gevraagd om team captain te worden van Roparun Team 82. Deze kans wil ik graag met beide handen aannemen. Ik heb hierover niet lang na hoeven te denken, aangezien ik de Roparun al jaren een warm hart toe draag. Ook Team 82 , hun streven en doelstellingen volg ik via een aantal vrienden al jaren. Ik heb er net als alle teamleden enorm veel zin in, en ga daarom graag deze uitdaging aan.

Loper

Ik ben Olaf Welmers, en ik ren voor de Roparun.

deelnemer sinds

2012

motivatie

Al jaren geleden enthousiast gemaakt door een ervaren Roparunner, maar in 2012 pas voor de eerste keer meegelopen. Echt een onvergetelijk moment met als (emotioneel) hoogtepunt de passage van de Daniel den Hoed-kliniek. Vanaf dat moment was ik verkocht en was het voor mij duidelijk dat ik in training moest blijven om volgend jaar weer mee te kunnen lopen.

Catering team 1

Hoi, ik ben Astrid van Poppel en ik zorg voor… de catering! 

deelnemer sinds

2016

motivatie

Teveel mensen sterven aan kanker. Van dichtbij maakte ik het al meerdere malen mee. Met de Roparun meedoen is voor mij dan ook een manier om een steentje bij te dragen aan een menswaardig einde voor kankerpatiënten die niet lang meer te leven hebben.

Catering team 2

Hoi, ik ben Myrna Kuijpers en ik zorg voor… de catering!

deelnemer sinds

2013

motivatie

Het binnenhalen van mijn man Olaf op de Coolsingel en zijn enthousiasme hebben mij overgehaald om in 2013 de openstaande vacature bij de afdeling catering in te vullen. Het verlies van een dierbare collega aan kanker geeft de Roparun ook nog een extra dimensie. En omdat er inmiddels 2 dames nodig waren, heb ik ook mijn vriendin Ingrid maar meegevraagd. Wat we dit jaar gaan eten? Dit blijft lekker een verassing!
  • brood 80% 80%
  • groente 50% 50%
  • snoep 75% 75%
  • zuivelproducten 60% 60%

BOODSCHAPPENLIJSTJE

Koffie, thee, vruchtensap, cola, suiker, macaroni, spaghetti, gehakt, bananen etc

deelnemers

chauffeurs

LOPERS

MASSEURS

FIETSERS

CATERAARS

DOEL

een of andere uitspraak

... en het gevolg

interesse om mee te doen?