Wij zijn verheugd aan te mogen kondigen dat Wittebrug ook dit jaar onze hoofdsponsor voor deze editie 2024 van de Roparun! 

Met de bijdrage die zij leveren wordt een mooie bijdrage geleverd aan het mooie doel van de Roparun. Wij willen Wittebrug daarom ook bedanken voor het feit dat zij dit jaar bereid zijn om als hoofdsponsor te fungeren van ons team!

Wij zijn Wittebrug

Wittebrug vertegenwoordigt de gerenommeerde merken Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda en Volkswagen Bedrijfswagens maar ook gebruikte auto’s onder het label Wittebrug | Occasions.  Wittebrug opereert vanuit 11 vestigingen in de regio Den Haag, Delft, het Westland, Leiden en de Duin- & Bollenstreek .Een tevreden klant, vakmanschap, klantvriendelijkheid en werken in een leuk team zijn belangrijke pijlers binnen Wittebrug.

 

Naast de verkoop en onderhoud van onze merken, biedt Wittebrug, dat onderdeel is van Riva Groep, een veel breder scala aan diensten aan, namelijk autoverhuur, onderhoud en verkoop Peugeot, Fiat, Alfa Romeo, Jeep en Hyundai onder de naam DAVO Groep, een Profile Car & Tyre center, schadeherstel, Lease en Finance & Insurance. Werken bij Wittebrug is leuk! Bij ons werken inmiddels meer dan 750 medewerkers. We zijn een stabiele, innovatieve en betrouwbare werkgever, waar je met plezier naartoe gaat en waar je je kunt ontwikkelen. Je wordt begeleid, leert onze organisatie kennen en je zult merk specifieke trainingen gaan volgen.

 https://wittebrug.nl