Team082 heeft dit jaar een nieuwe hoofdsponsor, ULC Installatietechniek! ULC vindt het belangrijk om bij te dragen aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door de jarenlange ervaring met installatietechniek in de gezondheidszorg is ULC nauw betrokken in deze sector. De techniek is hier letterlijk van levensbelang. Naast het bieden en onderhouden van technische installaties vindt ULC het ook belangrijk om goede doelen te ondersteunen zoals Team082 die zich elk jaar weer keihard inzetten om een sportieve topprestatie te leveren en daarmee het motto van de Stichting Roparun te kunnen verwezenlijken.

ULC biedt als multidisciplinair totaalinstallateur op maat gemaakte oplossingen. In 95 jaar heeft de groep een stabiele positie opgebouwd en staat zij in de 21ste eeuw met een krachtig team. ULC is gespecialiseerd in het ontwerpen, realiseren en onderhouden van technische installaties in hoogwaardige gebouwen zoals het Amsterdam Skills Centre, het Erasmus Medisch Centrum en het UMC.

ULC wenst Team 082 heel veel succes met de voorbereidingen en het zo veel mogelijk geld ophalen met hun sportieve topprestatie voor kankerpati├źnten.

Voor meer informatie over ULC Installatietechniek: www.ulcgroep.nl