Ook in mei 2022 mogen wij weer een aantal trotse sponsoren toevoegen aan ons team! Een van de deze sponsoren is Bouwbedrijf Frans Vink & Zonen BV.
Bouwbedrijf Frans Vink & Zonen BV is een ervaren bouwer. Zij realiseren woningen, utiliteitsbouw, renovatie- of onderhoudsprojecten. Tot hun opdrachtgevers behoren ontwikkelaars, gemeenten, woningcorporaties, bedrijven en particuliere opdrachtgevers.
Heldere communicatie, deskundige begeleiding en maximale flexibiliteit, dat is waar het bij hen om draait. Zij stemmen de uitvoering volledig af op de wensen van hun klant. In elke fase van het ontwikkelingstraject. Door ambacht te combineren met innovatie bouwen zij een hoogwaardig eindproduct, geheel naar wens.
In de uitvoering van hun projecten werken zij samen met zorgvuldig geselecteerde onderaannemers en leveranciers. Hierdoor kunnen zij altijd een scherpe offerte bieden en staan zij garant voor de beste kwaliteit.
Benieuwd welke projecten zij eerder hebben gerealiseerd? Ga dan voor meer informatie naar https://www.vinkbedrijven.nl/bouwbedrijf-vink/.
Contact opnemen met Bouwbedrijf Frans Vink & Zonen BV kan via 0182 373044 of bouw@vinkbedrijven.nl.