Om een zo succesvol mogelijke editie van de Roparun te realiseren zijn ook voor ons team sponsors en donateurs onmisbaar. Daarom zetten wij onze sponsoren en donateurs ook graag in het zonnetje. Eén van de bedrijven die ons dit jaar helpt een mooie bijdrage te leveren aan het goede doel is Pro-Rec Security Solutions (www.pro-rec.nl).
Pro-Rec Security Solutions is dé specialist op het gebied van elektronische beveiligingsoplossingen.
Sinds de oprichting in 2004, onder de naam Pro-Rec Camera Solutions, is door hen heel veel expertise opgebouwd. De corebusiness van Pro-Rec Camera Solutions, zoals de naam al verraadt, bestond uit het leveren en installeren van hoge kwaliteit- en betrouwbare camerabeveiligingsapparatuur. Al snel kwam voor hen de mogelijkheid tot uitbreiding van hun dienstenpakket door de stijgende vraag naar totaaloplossingen op het gebied van elektronische beveiliging. Zij zijn met deze marktbeweging meegegaan, echter wel vastberaden om de eigen identiteit te behouden. Dit doen zij bij Pro-Rec Security Solutions door maatwerk te leveren en zich te distantiëren van zogenoemde ‘dozenschuivers’.
Bij Pro-Rec Security Solutions staat te allen tijde de klant centraal. Zij streven daarom ook naar een passende en betrouwbare relatie met hun klanten.
Ook sponsor worden van Team82? Dat kan in de vorm van een financiële bijdrage.
Maar ook in natura zoals transport, catering, brandstof, verzorging, enzovoorts. Ga voor meer informatie naar het kopje Sponsors!